Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2024

Стан розгляду інформаційних запитів в органах Тернопільської обласної прокуратури за І квартал 2023 року

СТАН
розгляду інформаційних запитів в органах Тернопільської обласної прокуратури за І квартал 2024 року
 
 
До органів Тернопільської обласної прокуратури упродовж I кварталу  2024 року надійшло 13 запитів на інформацію, усі від фізичних осіб. Розглянуто 12 запитів, надіслано іншим розпорядникам -1.   
Із загальної кількості розглянутих надано інформацію на 7 запитів, відмовлено в задоволенні запиту - 1, надано роз’яснення - 4. 
З числа розглянутих запитів на інформацію: 2 - з питань досудового розслідування; 2 - з кадрових питань; 4 - з питань організаційно – розпорядчої діяльності, усі про надання статистичної інформації; 4- з інших питань.
Запити надходили: електронною поштою – 7, електронним обміном – 6.
Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.
Упродовж звітного періоду скарги з приводу порушення органами прокуратури Тернопільської області вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не надходили.
 
Відділ організації прийому
громадян, розгляду звернень та запитів
 
 
 

кількість переглядів: 14