Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.01.2024

Стан розгляду інформаційних запитів в органах Тернопільської обласної прокуратури за ІV квартал 2023 року

СТАН
розгляду інформаційних запитів в органах Тернопільської обласної прокуратури за ІV квартал 2023 року
 
 
До органів Тернопільської обласної прокуратури упродовж IV кварталу 2023 року надійшло 60 запитів на інформацію, з них 43 від фізичних осіб, 17 – від юридичних. Розглянуто 57 запитів, надіслано іншим розпорядникам - 3.   
Із загальної кількості розглянутих надано інформацію на 34 запити, відмовлено в задоволенні запиту - 8, надано роз’яснення -15. 
З числа розглянутих запитів на інформацію: 14 - з питань досудового розслідування; 17 - з кадрових питань; 5 - з питань організаційно – розпорядчої діяльності, майже усі про надання статистичної інформації; 21- з інших питань.
Запити надходили: електронною поштою – 40, поштовим зв’язком – 12, електронним обміном - 6, з особистого прийому - 2.
Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.
Надійшла 1 скарга з приводу порушення, як на думку заявника, обласною прокуратурою вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», яке полягає у несвоєчасному наданні інформації на запит. За результатами її розгляду доводи автора визнано необгрунтованими.
 
 
Відділ організації прийому
громадян, розгляду звернень та запитів

кількість переглядів: 37