Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2023

Стан розгляду інформаційних запитів в органах Тернопільської обласної прокуратури за ІІ квартал 2023 року

СТАН
розгляду інформаційних запитів в органах Тернопільської обласної прокуратури за ІІ квартал 2023 року
 
 
До органів Тернопільської обласної прокуратури упродовж 6 місяців 2023 року надійшло 20 запитів на інформацію, з них 17 від фізичних осіб, 3 – від юридичних. Розглянуто 19 запитів,  в залишку, на кінець звітного періоду, 1.   
Із загальної кількості розглянутих надано інформацію на 11 запитів, відмовлено в задоволенні запиту - 1, надано роз’яснення - 7. 
З числа розглянутих запитів на інформацію: 8 - з питань досудового розслідування; 3 - з кадрових питань; 4 - з питань організаційно – розпорядчої діяльності, усі про надання статистичної інформації; 4 - з інших питань.
Запити надходили: електронною поштою – 14; поштовим зв’язком – 6.
Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.
Скарги на дії працівників органів Тернопільської обласної прокуратури при розгляді інформаційних запитів за вказаний період не надходили.
 
 
Відділ організації прийому
громадян, розгляду звернень та запитів

кількість переглядів: 82