Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2019

Стан розгляду інформаційних запитів в органах прокуратури області за 2018 рік

     До органів прокуратури Тернопільської області упродовж 2018 року надійшло на розгляд 70 запитів на інформацію, з яких 8 - скеровано за належністю розпорядникам інформації.
    Із загальної кількості розглянутих запитів надано інформацію на 40, по 21 надано роз’яснення, по одному запиту відмовлено у наданні інформації.
    З числа розглянутих запитів на інформацію: 22 - з питань досудового розслідування; 10 - з кадрових питань; 3 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності; 27 - з інших питань.
    Запити надходили: поштовим зв’язком – 27; електронною поштою – 18; надавалась на особистому прийомі – 25.
   В усіх випадках відповідь на запити надавалася письмово поштовими відправленнями чи на електронну адресу запитувачів або ж особисто запитувачам інформації.
    Запити надходили: від фізичних осіб – 44; представників ЗМІ – 8; громадських організації - 16; представників юридичних осіб – 2.
    Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.
    Задоволених скарг на дії працівників прокуратури при розгляді інформаційних запитів за вказаний період немає.

кількість переглядів: 676