Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2018

Стан розгляду інформаційних запитів в органах прокуратури області за 9 місяців 2018 року

Стан розгляду інформаційних запитів в органах прокуратури області за 9 місяців 2018 року
 
До органів прокуратури Тернопільської області упродовж 9 місяців 2018 року надійшло на розгляд 63 запитів на інформацію, з яких 7 - скеровано за належністю розпорядникам інформації.
Із загальної кількості розглянутих запитів надано інформацію на 39, по 17 надано роз’яснення.
З числа розглянутих запитів на інформацію: 19 - з питань досудового розслідування; 10 - з кадрових питань; 2 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності; 25 - з інших питань.
Запити надходили: поштовим зв’язком – 24; електронною поштою – 14; надавалась на особистому прийомі – 25.
В усіх випадках відповідь на запити надавалася письмово поштовими відправленнями чи на електронну адресу запитувачів або ж особисто запитувачам інформації.
Запити надходили: від фізичних осіб – 40; представників ЗМІ – 5; громадських організації - 16; представників юридичних осіб – 2.
Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.
Задоволених скарг на дії працівників прокуратури при розгляді інформаційних запитів за вказаний період немає.

кількість переглядів: 632