Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2016

Інформація про розгляд запитів за 3 місяці 2016 року

Стан розгляду інформаційних запитів в органах прокуратури області за 3 місяці 2016 року

        До органів прокуратури Тернопільської області упродовж І кварталу 2016 році надійшло на розгляд 14 запитів на інформацію, які розглянуто. На 11 запитів надано інформацію та по 3 надано роз’яснення.
        Із загальної кількості розглянутих запитів 12 розглянуто апаратом прокуратури області та 2 підпорядкованими прокурорами.
        З числа розглянутих запитів на інформацію: 9 - з кадрових питань; 2 - з питань досудового слідства; 1 - з питань підтримання державного обвинувачення в суді; 2 - з інших питань.
        Запитувані інформація надходила: поштовим зв’язком – 4; електронною поштою – 4; надавалась на особистому прийомі – 6;
        В усіх випадках відповідь на запити надавалася письмово поштовими відправленнями чи на електронну адресу запитувачів або ж особисто запитувачам інформації.
        Запити надходили: від фізичних осіб – 8; представників ЗМІ – 3; громадських організації - 2; представники юридичних осіб – 1.
        Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.
        Задоволених скарг на дії працівників прокуратури при розгляді інформаційних запитів за вказаний період немає.
 
Відділ організації прийому
громадян, розгляду звернень, запитів
та правового забезпечення


кількість переглядів: 827