Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2013

Завершено розслідування за фактом завищення вартості робіт з реконструкції обласного перинатального центру

Прокуратурою області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно службових осіб одного з будівельних підприємств та управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації.

   Обставини провадження:
   Встановлено, що службові особи підприємства та управління капітального будівництва обласної держадміністрації, зловживаючи своїми службовими повноваженнями, внесли завідомо неправдиві дані в акти-приймання виконаних робіт з реконструкції приміщень обласного клінічного перинатального центру «Мати і дитина». Посадовці завищили вартість будівельних робіт на загальну суму 215 тисяч гривень.
   За даним фактом прокуратурою області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно службових осіб будівельної фірми та управління ОДА за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем), ч.2 ст. 364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

   Додатково:
  Обвинуваченим, згідно з санкцією інкримінованих злочинів, загрожує до 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

   Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1430