Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2024

Отримали хабар за перереєстрацію автомобіля – підозрюють адміністратора територіального сервісного центру та експерта МВС України

Під процесуальним керівництвом Чортківської окружної прокуратури повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди адміністраторку територіального сервісного центру та експерту МВС України (ч. 3 ст. 368, ч. 4 ст. 368-4, ч. 5 ст. 27-ч. 3 ст. 368 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що адміністраторка територіального сервісного центру та експерт МВС України, за попередньою домовленістю між собою, вимагали та одержали від місцевого жителя неправомірну вигоду в сумі 2000 гривень за безперешкодно проведене експертне дослідження автомобіля марки «BMW» та 200 доларів США за позитивне вирішення питань, пов’язаних із реєстрацією (перереєстрацією) вказаного автомобіля.
Експерта затримано правоохоронцями безпосередньо після одержання ним неправомірної вигоди для себе та для адміністраторки.
Суд обрав їм запобіжні заходи у виді домашнього арешту.
Триває розслідування, що здійснюють слідчі СВ Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області за оперативного супроводу Тернопільського управління ДВБ НП України.
Довідково: за інкримінованими статтями КК України передбачено максимальне покарання у виді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури  

кількість переглядів: 170