Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.12.2023

Побили знайомого до втрати свідомості й залишили напівроздягненого надворі - 2 неповнолітнім у Тернополі повідомили про підозру

Під процесуальним керівництвом прокурорів Тернопільської окружної прокуратури повідомлено про підозру неповнолітній студентці коледжу та студенту одного з тернопільських вишів у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень тернополянину та залишенні його у небезпеці (ч. 2 ст. 121, ч. 1 ст. 135 КК України).

За даними слідства неповнолітня зі своїм однолітком-першокурсником тернопільського університету та знайомим вживали алкоголь у орендованій квартирі у м. Тернополі. Студент приревнував чоловіка до дівчини й завдав йому  численних ударів по всьому тілу. Згодом до ревнивця приєдналась неповнолітня. Увесь процес побиття було знято на мобільний телефон.
Закривавленого напівроздягнутого потерпілого вони винесли з квартири і залишили біля будинку. Через кілька годин його помітив перехожий та викликав швидку і поліцію. Лікарі діагностували у постраждалого численні переломи та забої, обмороження обох ніг. Чоловік знаходиться у комі.
Правоохоронці оперативно розшукали жорстоких підлітків. Обом обрано запобіжні заходи – взяття під варту без можливості внесення застави.
Триває розслідування, що здійснюють слідчі поліції.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1121