Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2021

Головному бухгалтеру місцевого будівельного підприємства, що ухилився від сплати податків в значних розмірах, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури доведено протиправну діяльність одного із забудовників м. Тернополя, який при спорудженні багатоквартирних будинків умисно ухилився від сплати податку на прибуток на суму близько 4 млн. гривень.

    Досудовим розслідуванням встановлено, що головним бухгалтером підприємства внесену безповоротну фінансову допомогу умисно не відображено в податковій декларації з податку на прибуток, що призвело до фактичного ненадходження до Державного бюджету України коштів у значних розмірах. 

    На стадії досудового розслідування, яке проводилось слідчим управлінням ГУ ДФС у Тернопільській області забезпечено повне відшкодування державі донарахованих податкових зобов’язань та штрафних санкцій за несвоєчасну їх сплату на суму близько 4 млн. гривень.

    Головному бухгалтеру підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1374