Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2020

На Тернопільщині викрадач автомобілів постане перед судом

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 289, ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 296 КК України стосовно рівнянина, що викрадав автомобілі та вчинив хуліганські дії у тернопільському ресторані.

За версією слідства, у жовтні 2018 року житель Рівненщини разом із невстановленою особою, підібравши ключі, незаконно заволодів у Тернополі автомобілем марки «Toyota Land Cruiser», що належав приватному підприємству. Через втрату майна підприємству завдано шкоди на  понад 1,5 млн грн.
Також, реалізуючи свій злочинний умисел, мешканець сусідньої області у жовтні 2018 року, перебуваючи на території стоянки транспортних засобів ТРЦ «Подоляни» у м. Тернополі, шляхом використання заздалегідь приготовлених технічних пристроїв, проник в салон автомобіля марки «Мercedes». Зловмисник намагався неодноразово запустити двигун легківки та розпочати рух, однак під час чергової спроби його помітив охоронець і крадій утік з місця вчинення злочину.
Окрім цього, у грудні 2019 року рівнянин разом із спільником побив охоронця у одному з тернопільських ресторанів, грубо порушуючи  громадський порядок.
Розслідування у кримінальному провадженні завершено.
Довідково : статті інкримінованих злочинів передбачають максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області



кількість переглядів: 1395