Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

Перед судом постане присяжний районного суду, що вчинив ДТП у якому 1 особа загинула, іншу - травмовано

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 КК України стосовно присяжного одного із районних судів області, який, керуючи справним автомобілем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, збив 2 пішоходів.

Розслідуванням встановлено, що 12 лютого 2020 року водій автомобіля Mercedes-Benz 250D, маючи технічну можливість зупинити керований ним транспортний засіб, вчинив у с. Великі Млинівці Кременецького району наїзд на подружжя на одній з вулиць населеного пункту.
Внаслідок наїзду автомобіля потерпілий помер на місці пригоди, а потерпіла отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.
Розслідування кримінального провадження, що здійснювали слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, завершено.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1437