Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2020

На Тернопільщині викрито групу з 5 осіб у яких вилучено близько 3 кг психотропних речовин вартістю понад 1 млн грн

Тернопільською місцевою прокуратурою, у взаємодії з правоохоронними органами, 12 лютого 2020 року викрито групу осіб, що розповсюджувала особливо небезпечні психотропні речовини на території Тернопільської,  Рівненської, Хмельницької та Волинської областей.

 За версією слідства, два жителі м.Тернополя створили незаконну торгівельну мережу із продажу психотропних речовин та за допомогою  власного Інтернет-каналу продавали їх  через "закладки", долучивши до цього ще 3 спільників.
 В ході досудового розслідування проведено 8 обшуків та 2 огляди місця події у Тернопільській та сусідніх областях, під час яких вилучено близько 3 кг особливо небезпечних психотропних речовин, орієнтовною вартістю понад 1 млн грн.  Також вилучено картки операторів стільникового зв’язку, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, грошові кошти, одержані злочинним шляхом в сумі 7000 доларів США, 200 Євро.
 На даний час вирішується питання щодо повідомлення 5 особам про підозру та обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою. Досудове розслідування за ч.2 ст.307 КК України триває.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1535