Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2017

Розгляд звернень громадян- тема семінару у прокуратурі

8 грудня 2017 року у приміщенні прокуратури Тернопільської області відбувся навчально – методичний семінар на тему: «Організація роботи місцевих прокуратур з розгляду звернень громадян, забезпечення обліково – реєстраційної дисципліни та ведення діловодства з цих питань».

   У заході взяли участь керівники місцевих прокуратур, їх перші заступники та заступники, працівники, відповідальні за вказаний напрям роботи, а також спеціалісти місцевих прокуратур та відділів.
  Відкрив семінарське заняття заступник прокурора області Олег Галицький.
Учасники заходу обговорили проблемні питання, які виникають у роботі місцевих прокуратурах під час приймання, реєстрації та вирішення звернень громадян, своєчасності їх обліку та ведення діловодства.
  До відома присутніх доведено основні вимоги організаційно – розпорядчих документів Генеральної прокуратури України щодо забезпечення належної організації роботи з цих питань, наочно продемонстровано технічні можливості системи ІАС «ОСОП», які надають змогу проводити взаємозвірки задля запобігання відображення у звітності необ’єктивних даних про роботу прокурора з розгляду заяв та скарг.
  Окрім цього, начальник відділу процесуального керівництва слідчих регіональної прокуратури Галина Бурлака роз’яснила порядок розгляду заяв про вчинені кримінальні правопорушення, підслідні слідчим органів прокуратури, в умовах законодавчих змін.

   Начальник відділу прокуратури області Ірина Мокрій


кількість переглядів: 1409