Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2021

Нагадали дітям про їх права, доповнили знання про можливості захисту – у школах області провели уроки ювенальні прокурори

«Обізнаний – значить озброєний!» - цим принципом керувались ювенальні прокурори Тернопільщини, в черговий раз завітавши сьогодні у школи для проведення уроків про права дітей, про захист їх від насильства у будь-яких проявах.

День юриста - чудова нагода розповісти дітям, які права вони мають від народження, нагадати їм, куди потрібно звернутись за допомогою, якщо хтось намагається ці права порушити. Ювенальні прокурори в ігровій формі та з допомогою яскравої наочності продемонстрували учням правила поведінки у небезпечних ситуаціях, роз’яснили види відповідальності за протиправні дії і вчинки, наголосили про безкоштовну гарячу лінії для дітей, яка функціонує  за номером 116-111 по всій Україні.
 У відділі захисту інтересів та протидії насильству Тернопільської обласної прокуратури вважають, що такі заходи стануть доброю традицією та підвищуватимуть правову культуру школярів, збагачуючи їх новим досвідом та знаннями.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1610