Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.12.2020

Двоє жителів Гусятинщини підозрюються у виготовленні та збуті фальсифікованих алкогольних напоїв у трьох підпільних цехах

Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури слідчими Головного управління ДФС у Тернопільській області повідомлено про підозру за ч. 1, 2 ст. 204 КК України двом особам, які, діючи за попередньою змовою, організували незаконне виготовлення та збут спирту та алкогольних напоїв.

За версією слідства, двоє мешканців Гусятинського району організували діяльність трьох підпільних цехів з  виготовлення спирту та алкогольних напоїв на території смт. Гусятин Тернопільської області. Спеціальне обладнання для виробництва спирту, змайстроване одним із фігурантів кримінального провадження, дозволяло в умовах підпільного цеху отримувати контрафактну продукцію з об’ємною часткою спирту у ній - 90-95 відсотків.
Реалізація незаконно виготовленого спирту та алкогольних напоїв здійснювалась через власний магазин зловмисників та інші торгові точки.
Працівниками правоохоронних органів під час обшуків виявлено та вилучено 12 «приладів», що забезпечували виготовлення спирту шляхом ректифікації, понад 2000 літрів незаконно виготовленого спирту та алкогольних напоїв і транспортний засіб, який використовувався у протиправній діяльності.
Розслідування триває.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури


 

кількість переглядів: 1068