Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2020

Обвинувачений у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 2 громадянам у с.Гнильче і надалі залишатиметься під вартою

Рішенням апеляційного суду Тернопільської області залишено в силі ухвалу Підгаєцького районного суду щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою підозрюваному у завдані тяжких тілесних ушкоджень 2 хлопцям у с. Гнильче. Ухвалу оскаржував захисник підозрюваного.

Апеляційний Суд погодився із позицією прокурора щодо існування реальних ризику уникнення відповідальності громадянина Ч., у випадку зміни йому запобіжного заходу на домашній арешт. Тому, відповідно до рішення суду першої інстанції, особа перебуватиме під вартою до 31 липня 2020 року.
Нагадаємо, 25.05.2020 року у с. Гнильче Підгаєцького району Тернопільської області місцевий житель умисно завдав двом особам множинні удари, чим спричинив потерпілим тяжкі тілесні ушкодження. На даний час вони перебувають у лікарні.
Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України.
За принципової позиції прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застосування застави. Триває досудове розслідування.
Довідково: санкція статті Кримінального кодексу України за вчинення інкримінованого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1398