Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2019

Повідомлено про підозру водію, що вчинив ДТП на Тернопільщині, в якому загинуло 2 людини

      Прокуратурою Тернопільської області  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення ДТП у с.Козлів, у якому загинуло 2 осіб, що стояли на узбіччі дороги.

   Встановлено, що 04.10.2019 о 03 год. 40 хв. водій легківки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керував технічно справним автомобілем BMW 320 (зареєстрованим в Республіці Польща), рухався вулицею Велика Луб’янка смт. Козлів Козівського району Тернопільської області у бік вул. Галицької.
  Проїжджаючи перехрестя, водій BMW, порушуючи вимоги ПДР, не вибрав безпечної швидкості руху для  постійного  контролю руху транспортного засобу та безпечного керування.
Внаслідок неуважності та під впливом вжитих спиртних напоїв він  допустив занос автомобіля в процесі якого виїхав на зустрічну смугу руху, де на той час перебували 2 пішоходи – 23-річні місцеві жителі. Внаслідок наїзду пішоходи отримали смертельні травми.
   Громадянину, що керував автомобілем BMW повідомлено про підозру  у скоєнні злочину за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель 2 осіб).
   Винуватцю аварії обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

   Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1562