Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2019

Обвинувальний акт стосовно групи студентів, які займалися збутом наркотичних засобів, скеровано до суду.

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо організованої групи, що складалась із студентів, які впродовж 2018 року займалися збутом канабісу (марихуани), дистанційним методом з використанням мережі Інтернет, мессенджера «Telegram».

  Встановлено, що 6 іногородніх  студентів Тернопільських вищих навчальних закладів збували  особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс,  використовуючи так звані «закладки» у «Telegram ».  Певну кількість  канабісу  (марихуани) поміщали у паперовий згорток  або в поліетиленовий пакет із застібкою, магнітом та обмотували клейкою стрічкою різного кольору. Колір клейкої стрічки відповідав канабісу певного сорту, вирощеного спеціальним способом. Про «закладки» інформували  зацікавлених клієнтів за допомогою повідомлень у Telegram. Злочинну схему постачання наркотичних засобів правоохоронці викрили  наприкінці 2018 року.
  Розслідування завершено.
Довідково: обвинуваченим, у випадку доведеності їх вини у вчиненні інкримінованих злочинів, загрожує покарання у виді позбавлення волі до 15 років з конфіскацією майна.
Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1577