Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2019

Підприємець, недбалість котрого призвела до збитків місцевому бюджету на 277 тис грн, постане перед судом

Тернопільською місцевою прокуратурою  скеровано до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях за фактами службової недбалості, що спричинило збитки місцевому бюджету  на суму 277 тис грн.

 Факти неналежного виконання своїх службових обов’язків   фізичною особою-підприємцем під час здійснення технічного нагляду за капітальним  ремонтом доріг на території Тернопільського району у с.Острів виявлені працівниками управління СБУ в Тернопільські області.
 Досудовим розслідуванням встановлено, що підприємець уклав   договір із Острівською сільською радою  щодо здійснення технічного нагляду на об’єктах капітального ремонту доріг  в населеному пункті.  Проявивши злочинну недбалість під час здійснення технічного нагляду, він не звірив обсяг фактично виконаних робіт із даними, зазначеним в актах виконаних робіт на двох об'єктах  автодорожнього комплексу. Внаслідок злочинної недбалості фізичної особи-підприємця місцевому бюджету завдано збитків на загальну суму 277 тис. грн.
 Довідково: Санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання  у виді штрафу від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1659