Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.04.2019

В’ячеслав Перч: «Тільки спільна діяльність правоохоронців дасть позитивні результати у протидії злочинності в регіоні!»

Прокурор Тернопільської області В’ячеслав Перч взяв участь у колегії Головного управління Національної поліції області про підведення підсумків за перший квартал 2019 року і забезпечення публічної безпеки під час виборів Президента України. Захід відбувся за участі керівників правоохоронних органів області та радника Міністра МВС України Володимира Мартиненка.

Прокурор області відзначив у своєму виступі результати роботи правоохоронців за перший квартал цього року, обговоривши з учасниками наради питання взаємодії при досудовому розслідуванні окремих кримінальних проваджень, при виявленні корупційних діянь, викритті злочинів у сфері довкілля, насамперед, незаконних порубок лісу та земельній сфері.
«Наостанок хотів би подякувати тим правоохоронцям, які вболівали за свою роботу та належно виконували свої службові обов’язки. Сподіваюсь, що наша спільна діяльність надалі дасть позитивні результати у вирішенні наявних проблемних питань у протидії злочинності у регіоні» - підсумував В’ячеслав Перч.
Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 1979