Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2017

На Тернопільщині повідомлено про підозру у грабежах та розбоях трьом учасникам організованої групи

Прокуратурою Тернопільської області повідомлено про підозру за ч.5 ст. 186 (Грабіж, вчинений організованою групою,) ч.4 ст. 187 (Розбій, вчинений організованою групою) КК України трьом учасникам організованої групи, що впродовж жовтня 2016.-березня 2017 року нападала на громадян, які здійснювали купівлю-продаж валюти.

    Встановлено, що троє жителів Тернопільщини з метою власного збагачення, шляхом відкритих викрадень чужого майна та нападів з метою заволодіння чужим майном, поєднаних із застосуванням насильства, створили організовану групу, яка впродовж жовтня 2016- березня 2017 р. здійснила 3 розбійних напади у обласному центрі. Об‘єктами уваги злочинців були, здебільшого, тернополяни, що займались купівлею – продажем валютних цінностей. Нападники по кілька днів стежили за жертвою, а потім, дочекавшись зручного моменту, раптово наносили кілька ударів в голову потерпілим, видирали сумки з грошима та утікали на автомобілі «MERCEDES Vito». За такою схемою ними було підготовлено 5, а здійснено 3 напади. Сума викрадених коштів громадян становить понад 300 тис грн.
У березні 2017 року зловмисники були затримані правоохоронцями. На даний час, усі вони перебувають під вартою.        Розслідування злочину здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в області.
        Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1472