Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2024

Завдали збитків на понад 1,2 млн грн при ремонті доріг – у службовій недбалості підозрюють директора товариства і підприємця

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури  повідомили про підозру директору товариства та приватному підприємцю у неналежному виконанні службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом інтересам окремих юридичних осіб (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, комунальне підприємство Заліщицької міської ради уклало договір з товариством з обмеженою відповідальність та приватним підприємцем про надання послуг з ремонту дорожнього покриття однієї із вулиць м. Заліщики. Технічний нагляд за якістю виконаних робіт мав здійснювати підприємець з Чортківського району, у якого був наявний  кваліфікаційний сертифікат інженера технічного нагляду.
Замовник перерахував будівельній організації за послуги понад 1,7 млн грн, однак частина виконаних робіт за показниками якості не відповідала будівельним нормам. Директор підрядної організації неналежним чином провів будівельно-ремонтні роботи на об’єкті, а приватний підприємець, який мав здійснювати технічний нагляд, не перевірив їх якість.
Загальна сума завданих збитків бюджету громади склала понад 1,2 млн грн.
Триває розслідування, що здійснюють слідчі СУ ГУНП в області.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 135