Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2016

Відбулись урочистості з нагоди Дня прокуратури

 Сьогодні, 1 грудня, прокурори Тернопільщини зібрались у приміщенні обласної філармонії з нагоди професійного свята та 25-річчя прокуратури  незалежної України.

 
  Привітати прокурорів прийшли керівники державних органів влади, правоохоронних органів та суду.
Відкриваючи зібрання, прокурор  Тернопільської області В‘ячеслав Перч наголосив на змінах, які відбулися у сьогоднішній прокуратурі та тих пріоритетах, які ставить перед собою в роботі  прокурорський колектив. Перед присутніми також виступили  голова Тернопільської ОДА  Степан Барна, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, Тернопільський міський голова Сергій Надал, начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області Ігор Комендат, голова Апеляційного суду Тернопільської області Богдан Гірський. Від ветеранів прокуратури слово мав Микола Слома. Також подяку  за співпрацю прокурорам висловив голова Тернопільського осередку Автомайдану Ігор Василів.
 За вагомі досягнення у роботі, ініціативу, оперативність, сумлінне ставлення до своїх обов‘язків  та з нагоди професійного свята працівників прокуратури відзначено нагородами і подяками Генерального прокурора України та прокурора області, а також  обласної державної адміністрації, обласної ради,  міського голови.
 Урочистості завершились святковим концертом, підготовленим колективом філармонії.
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Тернопільської області
 

кількість переглядів: 1747