Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2021

30 років на захисті справедливості – прокуратура відзначає професійне свято

Напередодні Дня працівників прокуратури України в обласній філармонії  відбулись урочистості.

Враховуючи визначну роль органів прокуратури України у зміцненні законності, захисті прав громадян та інтересів держави, а також внесок працівників прокуратури у справу розбудови України як правової держави, відповідно до Указу Президента України, щорічно 1 грудня працівники прокуратури відзначають професійне свято. А 2021 рік – ювілейний для прокуратури.
Керівник обласної прокуратури Андрій Миколайчук привітав колектив та ветеранів прокуратури зі святом, подякував за сумлінну роботу в умовах сьогодення й неоціненний внесок у справу формування України як правової держави.
Також привітали працівників прокуратури зі святом керівництво Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської обласної й міської ради, судів та правоохоронних органів регіону.
 З нагоди ювілейної дати та професійного свята співробітники обласної та окружних прокуратур отримали відзнаки Офісу Генерального прокурора та обласної прокуратури, Тернопільської ОДА та обласної ради, Тернопільської  міської ради, ГУ Нацполіції та УСБУ у Тернопільській  області.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1948