Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.10.2021

Вилучили близько 1 кг наркотиків та психотропів - у м.Тернополі правоохоронці затримали «закладчика», що збував наркопродукцію

Під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури спільно із працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю й слідчими Тернопільського РУП ГУНП в Тернопільській області виявлено «закладчика», який збував близько 1 кг наркотиків та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Учора, 27 жовтня 2021 року, правоохоронці в обласному центрі затримали  «на гарячому» жителя Львівської області, який працював «складменом» і «закладчиком» Інтернет-магазину з продажу наркотиків. У нього виявили канабіс, амфетамін, метамфетамін, МДМА, гашиш, ПВП – разом 833 закладки та 347 таблеток.
Протиправну діяльність зловмисник здійснював на території Тернопільської та Львівської областей. Збут наркотиків був його основним заробітком. За одну «закладку»  він отримував 60-100 гривень винагороди, за добу розкладав від 100 до 150 закладок.
Під час огляду чоловік мав при собі 31 «закладку», в транспортному засобі їх виявили ще 800 та 347 таблеток.
Вартість вилученого на чорному ринку складає близько 500 тис грн.
Особу затримали згідно статті 208 КПК. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.
Вирішується питання про обрання запобіжного заходу правопорушнику, встановлюються інші співучасники злочинну та джерела походження заборонених речовин. 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1281