Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2022

На службовому автомобілі вчинив наїзд на неповнолітню – судитимуть посадовця обласного управління лісового та мисливського господарства

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури  скерували до суду обвинувальний акт стосовно посадовця обласного управління лісового та мисливського господарства, обвинуваченого за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження потерпілому).

За версією слідства, тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління лісового та мисливського господарства сусідньої області, порушуючи ПДР, на службовому автомобілі вчинив наїзд на неповнолітню. ДТП скоєно близько 18 години 26 вересня 2021 року у селі Білокриниця Кременецького району Тернопільської області.
Внаслідок наїзду потерпіла отримала тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.
Досудове розслідування здійснювалось слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1184