Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2021

Проблеми, що виникають при призначенні та проведенні економічної та комп’ютерно-технічної експертиз обговорили учасники семінару

18 листопада 2021 року у приміщенні обласної прокуратури відбувся семінар на тему : «Проблемні питання призначення і проведення судових комп’ютерно-технічної та економічної експертиз під час здійснення досудового розслідування у кримінальних провадженнях».

У заході під головуванням заступника керівника обласної прокуратури  Юрія Табаки взяли участь прокурори обласної прокуратури, керівники окружних прокуратур, їх заступники.
Спікерами заходу були фахівці Тернопільського НДЕКЦ МВС України В’ячеслав Поліщук, Василь Кахнич, Олександр Варнавських та їх керівник – Олександр Шрамко.
Під час семінару учасники обговорили особливості призначення комп’ютерно-технічної експертизи за постановою слідчого у кримінальному провадженні, проблемні питання технічного дослідження матеріалів та засобів відео- звукозапису. Також прокурори проаналізували аспекти проведення економічної експертизи під час здійснення досудового розслідування у кримінальних провадженнях та здобули ряд практичних навичок, що використовуватимуть  у роботі.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури  

кількість переглядів: 1152