Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2021

Подробиці нещодавно розкритих резонансних злочинів розповіли журналістам керівник обласної прокуратури та начальник ГУНП в області

Про розкриття жорстокого вбивства у м. Бережани повідомили представників ЗМІ керівник Тернопільської обласної прокуратури Андрій Миколайчук та начальник Головного управління Національної поліції Олександр Богомол на сьогоднішньому спільному брифінгу.

За словами Олександра Богомола, 8 листопада цього року правоохоронці отримали інформацію про виявлений труп на стихійному сміттєзвалищі поблизу Бережан. З’ясували, що тіло чоловіка, замотане у ковдру, з ознаками насильницької смерті пролежало там близько 3 тижнів. Під час досудового розслідування встановили особу причетного до злочину 31-річного жителя Тернопільського району, який через ревнощі забив металевою трубою до смерті потерпілого.
«У людини було зламано все, що тільки можна зламати: переламані всі ребра, ніс, зламана під’язикова кістка»,─ розповів журналістам Андрій Миколайчук. ─ Правоохоронці спрацювали досить оперативно і за 2 доби встановили не лише особу потерпілого, а й того, хто протиправно позбавив життя цю особу. Чоловік свою вину визнає та співпрацює зі слідством. Він перебуває під вартою без права внесення застави».
Також керівник прокуратури проінформував журналістів про розслідування смерті 33–річного жителя Почаєва, позаяк неоднозначна інформація щодо цієї події поширювалась у дописах в соцмережах та разом з начальником ГУНП відповів на усі запитання представників ЗМІ щодо інших резонансних кримінальних проваджень.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 1054