Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2021

Прокурори обласної прокуратури взяли участь у семінарі про судові експеризи

9 вересня 2021 року на базі Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України проведено міжвідомчий науково-практичний семінар для співробітників Тернопільської обласної прокуратури та ТУ ДБР, розташованого у місті Львові, на тему: «Проблемні питання призначення та проведення судових експертиз у кримінальних провадженнях за корупційними злочинами, злочинами у сфері охорони довкілля та за фактами дорожньо-транспортних пригод».

У заході взяли участь директор Тернопільського НДЕКЦ МВС України Олександр Шрамко, заступник керівника Тернопільської обласної прокуратури Юрій Табака, начальник третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) ТУ ДБР, розташованого у місті Львові Віталій Трубка, прокурори Тернопільської обласної прокуратури та слідчі Державного бюро розслідувань.
Під час семінару учасники обговорили проблеми, що виникають у повсякденній діяльності при проведенні судових експертиз та здобули ряд практичних навичок, які будуть  використовувати  у роботі.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури  
 

кількість переглядів: 1598