Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2021

Підробив приватизаційні документи на історичну будівлю у м. Тернополі вартістю понад 30 млн грн – судитимуть інспектора ДАБІ

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інспектора будівельного нагляду Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції України в Тернопільській області, який склав та видав завідомо неправдивий офіційний документ про відповідність виконаних робіт та можливість прийняття в експлуатацію будівлі колишньої залізничної лікарні в м. Тернополі (ч. 1 ст. 366 КК України).

Розслідуванням встановлено, що інспектор ДАБІ, достовірно знаючи, що роботи не були виконані в повному обсязі, склав та видав завідомо неправдивий офіційний документ, яким підтвердив їх виконання на вказаному об’єкті і можливість прийняття його в експлуатацію.
Нагадаємо, до суду вже скеровані обвинувальні акти щодо двох осіб, причетних до спроби незаконної приватизації колишньої залізничної лікарні в м. Тернополі вартістю понад 30 млн грн.
Триває слідство, що здійснюється слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) ТУ Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові за процесуального керівництва обласної прокуратури.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1647