Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.06.2021

Стан досудового розслідування, організації процесуального керівництва та судового розгляду кримінальних проваджень у сфері екології обговорили у прокуратурі

У Тернопільській обласній прокуратурі відбулася спільна нарада керівництва правоохоронних органів області, на якій обговорено стан досудового розслідування, організації процесуального керівництва та судового розгляду кримінальних проваджень у сфері охорони навколишнього природного середовища.

У заході взяли участь заступник керівника обласної прокуратури Юрій Табака, начальник слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич, начальник 3 слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові Віталій Трубка, а також керівники окружних прокуратур та територіальних підрозділів поліції.
За результатами наради її учасники визначили ряд спільних дієвих практичних заходів, виконання яких дозволить зміцнити стан законності та правопорядку у сфері захисту довкілля.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури  
 

кількість переглядів: 1043