Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

Викрито трьох тернополян, що розповсюджували наркотики через «закладки»

Під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури викрито 3 тернополян, що розповсюджували наркотичні речовини методом так званих «закладок» (ч. 3 ст. 307 КК України).

Започаткував незаконний бізнес неодноразово судимий тернополянин, що працював кур'єром для сайтів й розвозив наркотичну сировину по території обласного центру, позначаючи клієнтам місця зберігання  «закладками».
Пізніше у спільники він покликав ще двох молодих людей. Вони торгували солями, марихуаною, амфетаміном, щодня роблячи приблизно по 100 закладок, отримуючи по 70 грн за кожну з них.
Під час санкціонованих судом обшуків правоохоронці вилучили у помешканнях розповсюджувачів наркотиків банківські картки, записники та сотню готових для продажі закладок.
Також, у помешканні одного із зловмисників працівники поліції виявили лабораторію з вирощування коноплі, облаштовану сучасною технікою. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.
Злочин викрито спільно із співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ та слідчими поліції.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури


кількість переглядів: 1184