Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2021

Про здійснення прокурором представницьких повноважень в суді у сфері охорони навколишнього середовища йшлося на семінарі у прокуратурі

Сьогодні у Тернопільській обласній прокуратурі в режимі відеоконференції відбувся семінар на тему: «Особливості здійснення прокурором представництва інтересів держави в суді у сфері представницьких повноважень».

У заході взяли участь керівники окружних прокуратур, їх заступники та прокурори, відповідальні за вказаний напрям роботи.
Відкрив семінарське заняття керівник Тернопільської обласної прокуратури Андрій Миколайчук. Про основні засади державного екологічного нагляду за дотриманням законодавства про охорону, раціональне використання та збереження лісів, рослинного світу і природно-заповідного фонду розповів присутнім начальник відділу Державної екологічної інспекції в області Михайло Онищук. На особливостях проведення перевірок у сфері поводження з відходами  й новелах визначення розміру шкоди, зумовленої забрудненням і засміченням земельних ресурсів зупинилась завідувач сектору державного екологічного нагляду поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами Державної екологічної інспекції в області Тетяна Вовчук. Інші доповідачі обговорили  аспекти регулювання у сфері охорони і використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду, судової практики та особливостей реалізації представницьких повноважень у суді з цих питань.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури



кількість переглядів: 1304