Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2021

Зловживаючи службовим становищем, погодив незаконне відведення землі вартістю понад 1,3 млн грн - посадовцю Тернопільської міськради повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в Тернопільській області в межах досудового розслідування кримінального провадження повідомлено про підозру службовій особі Тернопільської міської ради за ч. 2 ст. 364 КК України.

Розслідуванням встановлено, що чиновник, перебуваючи на посаді в Тернопільській міській раді та будучи наділеним організаційно-розпорядчими функціями, діючи умисно, використовуючи своє службове становище з метою одержання неправомірної вигоди, вніс до офіційного документа, завідомо неправдиві відомості й таким чином погодив відведення земельної ділянки вартістю понад 1,3 млн грн для будівництва та обслуговування житлового індивідуального будинку, господарських будівель і споруд. Через протиправні дії службової особи порушено вимоги Генерального плану, Плану зонування території  м. Тернополя, іншої дозвільної містобудівної документації.
Відповідно до вимог КПК України подальше здійснення розслідування  вказаного кримінального правопорушення буде визначена за детективами НАБУ.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури  

кількість переглядів: 1641