Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2021

Завершено розслідування щодо 2 осіб, причетних до спроби незаконної приватизації майна в історичній частині м. Тернополя вартістю понад 30 млн грн

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури завершено розслідування стосовно колишнього директора підприємства за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 233, ч .1 ст. 366 КК України який, діючи за попередньою змовою з групою осіб, переслідуючи корисливу мету приватизувати за заниженою у понад 7 разів вартістю нежитлові приміщення по вул. І. Франка, підписав завідомо неправдиві документи про нібито проведення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Наразі він знайомиться з матеріалами кримінального провадження відповідно до ст. 290 КПК України.
Також, завершено розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 367, ч. 3 ст. 358 КК України щодо інженера технагляду замовника, який видав завідомо підроблений офіційний документ стосовно вказаних приміщень.
Завдяки принциповій позиції прокуратури припинено протиправні дії осіб, спрямовані на безоплатне вибуття майна - будівлі колишньої залізничної лікарні з власності територіальної громади на суму понад 30 млн грн.
Триває слідство, що здійснюється теруправлінням ДБР, розташованим у м. Львові, за оперативного супроводу співробітників СБУ, в ході якого перевіряються інші особи до причетності спроби незаконної приватизації нежитлових приміщень в історичній частині м. Тернополя.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

кількість переглядів: 859