Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2021

«Чоловіку, що влучив у дитину з рушниці 21 січня 2021 року на спортивному майданчику у м. Тернополі, повідомлено про підозру»- розповів на брифінгу Андрій Миколайчук

За процесуального керівництва Тернопільської місцевої прокуратури повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство вчинене з використанням зброї) та ч. 1 ст. 121 КК України (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень) місцевому мешканцю 1979 року народження. Про цей факт та інші подробиці щодо розслідування справи про стрілянину на спортивному майданчику, в якій постраждали діти, розповіли на брифінгу керівник Тернопільської обласної прокуратури Андрій Миколайчук та начальник ГУНП в області Олександр Богомол.

Нагадаємо, 21 січня 2021 року до лікарні потрапив хлопчик, який, катаючись на санчатах, отримав множинні поранення по всьому тілу. 11-річну дитину прооперували спочатку тернопільські, а згодом київські медики. У тілі хлопчика було близько 40 дробинок. Згодом виявили ще одного постраждалого 8-річного хлопчика, з щоки якого теж витягнули дріб. В результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу стрільця, вилучили в нього зброю, яку направили на експертизу.
Сьогодні Тернопільський міськрайонний суд за клопотанням слідчого поліції, погодженим з прокурором, обрав запобіжний захід підозрюваному у виді тримання під вартою без права внесення застави до 3 квітня 2021 року. Чоловіка взяли під варту у залі суду.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури


 

кількість переглядів: 1044