Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2021

На Тернопільщині викрили осіб, що збували паливні картки і талони на 4,2 млн грн без сплати податків

Тернопільською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 212 КК України, досудове розслідування у якому розпочате  слідчим управлінням Головного управління ДФС у Тернопільській області, щодо осіб, які незаконно збували талони на пальне і нафтопродукти та ухилились при цьому від сплати податків.

Правоохоронцями викрито осіб, які здійснювали  протиправну реалізацію дрібним оптом та в роздріб паливних LPG талонів та смарт карток в обласному центрі. Вони пропонували картки за заниженою ціною, залежно від бренду та марки пального, без сплати відповідних податків та інших обов’язкових платежів до державного бюджету України.
З метою припинення протиправної діяльності зловмисників, виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, проведено 6 обшуків на території Тернопільської та Вінницької областей.  Під час обшуків вилучено документи, мобільні телефони,  смарт картки й талони на пальне в кількості понад 150 т, орієнтовною вартістю понад 4,2 млн грн.
Вирішується питання про накладення арешту на вказане майно.
Досудове розслідування триває.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури
 


 

кількість переглядів: 1160