Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2020

Дотримання прокурорами Кодексу професійної етики та Присяги прокурора - тема сьогоднішнього семінару у прокуратурі

У Тернопільській обласній прокуратурі працівники відділу кадрової роботи та державної служби провели семінар на тему «Попередження та своєчасне виявлення негативних проявів при здійсненні прокурорами повноважень, дотримання ними Кодексу професійної етики та поведінки прокурорів, Присяги прокурора, службової і транспортної дисципліни».

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів апарату та прокурори Тернопільської обласної прокуратури, керівники місцевих прокуратур, їх перші заступники, заступники, начальники відділів та прокурори.
Учасники семінару обговорили практичні аспекти дотримання прокурорами вимог Закону України «Про запобігання корупції», Кодексу професійної етики та поведінки прокурорів, Присяги прокурора при здійсненні ними своїх повноважень.
Доповідачі звернули особливу увагу працівників обласної прокуратури та місцевих прокуратур на обов’язок дотримуватись правил прокурорської етики, не допускати поведінки, яка дискредитує прокурора, не вчиняти дій, що порочать звання прокурора і можуть викликати сумнів у його об’єктивності, неупередженості та незалежності.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури




кількість переглядів: 1317