Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2020

До довічного ув’язнення засуджено обвинуваченого у вбивстві тернополянки

Тернопільською обласною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у резонансному кримінальному провадженні за п.4 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю). Злочин скоєно в обласному центрі у квітні 2019 року.

У судовому засіданні, незважаючи на заперечення обвинуваченого щодо причетності до вбивства відомої тату-майстрині, прокурором доведено його вину у вчиненні злочину.
Нагадаємо, трагедія трапилась в ніч з 15 на 16 квітня 2019 року. Тіло жінки зі слідами насильницької смерті знайшли подруга мами і робітник, що робив ремонт у квартирі загиблої. За висновками експерта, на тілі потерпілої виявлено більше 60 колото-різаних ран. Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 17 квітня 2020 року у сусідній області. Під час розгляду справи тернополянин проходив стаціонарну психолого-психіатричну експертизу. Відповідно до її результатів, хлопця визнали осудним.
Тернопільський міськрайонний суд призначив винній особі максимальне покарання за інкримінованою статтею КК України  - довічне позбавлення волі.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури


кількість переглядів: 2040