Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2020

Питання захисту прав і свобод людини та запобігання їх порушень в регіоні обговорили у Тернопільській обласній прокуратурі

У Тернопільській обласній прокуратурі відбулась робоча зустріч із представниками Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Учасники заходу: Юрій Табака – заступник керівника обласної прокуратури, Валерій Ольховий – представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в центральних областях, Володимир Воловник – регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Тернопільській області обговорили напрями спільної діяльності у сфері захисту прав і свобод людини.
Також розглянуто форми співпраці, спрямовані на запобігання вчиненню та припинення порушень прав і свобод людини в діяльності правоохоронних органів, запобігання катуванням у місцях несвободи.
Сторони домовились про систематичний обмін інформацією про розгляд звернень щодо дій або бездіяльності службових осіб місць несвободи, спільну діяльність під час перевірок та моніторингу, а також обмін досвідом під час проведення навчально-методичних заходів.
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури



кількість переглядів: 1306