Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2020

Водійка, що смертельно травмувала пішохода, постане перед судом

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) стосовно жительки Почаєва, яка вчинила ДТП зі смертельними наслідками у лютому цього року.

За версією слідства, 9 лютого 2020 року водійка «ЗАЗ-110307», керуючи технічно справним автомобілем в денну пору доби, ясну погоду, рухаючись правою смугою по вулиці Радивилівській м. Почаїв допустила наїзд на жінку, що разом із родичкою, йшла краєм проїзної частини дороги. Кермувальниця вчасно не зреагувала на пішоходів і не вжила заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла померла від отриманих під час наїзду автомобіля тілесних ушкоджень.
Розслідування завершено.
 Довідково: Санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Прес-служба прокуратури Тернопільської області
 

кількість переглядів: 1171