Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2020

Приватний підприємець постане перед судом за вчинення службового підроблення при виконанні ремонтних робіт

Теребовлянською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 366 КК України (Службове підроблення) стосовно приватного підприємця – виконавця робіт з поточного ремонту тротуарів на території міської ради у м. Теребовля.

За версією слідства, приватний підприємець, маючи у підпорядкуванні найманих працівників, на виконання договору із комунальним підприємством щодо ремонту тротуару, у липні 2016 року вніс неправдиві відомості до акту приймання виконаних робіт. Підприємець у документі завищив обсяги з установлення бетонних і залізобетонних бортових каменів  при цементобетонних покриттях у кількості 18, 95 м і підписав неправдивий акт.
Надалі, службова особа внесла у травні 2017 року неправдиві відомості в акт виконаних робіт з ремонту тротуару по вул. Січових Стрільців, та в серпні 2017 року у акт виконаних робіт з поточного ремонту прибудинкової території перед міською радою.
Розслідування завершено.
Довідково: Стаття інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 
Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1417