Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2020

Заступник начальника одного з управлінь ГУНП в Тернопільській області постане перед судом

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 та ч. 3 ст. 296 КК України щодо посадовця ГУНП в Тернопільській області.

Правоохоронець обвинувачується у вчиненні хуліганства, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, а також вчинення вище вказаних дій, які пов’язані з опором громадянину, який припиняв його хуліганські дії.
За даними досудового розслідування, 15 квітня цього року працівник поліції побив сусіда-пенсіонера, який зробив йому зауваження про неетичну поведінку, а згодом кілька разів вдарив його дочку, що заступилася за батька.
Розслідування кримінального провадження, що здійснювали слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, завершено.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1651