Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2020

На Тернопільщині повідомлено про підозру підприємцю, через недбалість якого, заподіяно понад 850 тис грн збитків при ремонті доріг

Тернопільською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру за ч.2 ст.367 КК України фізичній особі-підприємцю, що неналежним чином здійснив технічний нагляд за капітальним ремонтом дороги в смт. Велика Березовиця Тернопільського району.


За версією слідства, під час виконання ремонтно-будівельних робіт дороги, вартістю 1млн 370 тис грн. у селищі поблизу обласного центру, службова особа не забезпечила контролю за обсягом виконаних робіт. В результаті чого ремонтники неякісно уклали вирівнюючий шар дорожнього покриття, заподіявши державі збитки в сумі понад 850 тис. грн.
Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Довідково: санкція ч.2 ст.367 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1510