Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

На Тернопільщині при отриманні 60 тис грн неправомірної вигоди викрито керівника одного із споживчих товариств

Працівниками УСБУ в Тернопільській області спільно із слідчими поліції, за процесуального керівництва прокуратури області, 31 січня 2020 викрили на отриманні 60 тис грн неправомірної вигоди керівника одного із районних споживчих товариств Тернопільщини.

  За версією слідства, посадовець отримав від місцевого підприємця неправомірну вигоду за продовження договору оренди нерухомого майна на 1 рік. Коштувала ця «угода» 60 тис грн Задокументували факт отримання неправомірної вигоди в одному із районних центрів області.
  Триває слідство за ч. 4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення особі про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.
  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба прокуратури Тернопільської області
 

кількість переглядів: 1581