Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2020

Викрито мешканку Тернопільського району, що отримала неправомірну вигоду за сприяння в успішній здачі екзаменів на право керувати авто

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. 369-2 КК України (зловживання впливом) стосовно жительки району.

  Досудовим розслідуванням встановлено, що жителька Тернопільського району, пообіцяла місцевому мешканцю вплинути через знайомства на службових осіб сервісного центру для успішної здачі екзамену з водіння двома жителями обласного центру.
  Протиправну діяльність громадянки щодо отримання нею 6400 грн неправомірної вигоди викрили спільно працівники Тернопільської місцевої прокуратури та Тернопільського управління ДВБ Національної поліції України та задокументували цей факт.
 Особу затримано в порядку ст.208 КПК України та  повідомлено  їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369-2 КК України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області .



кількість переглядів: 1690