Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2020

Заступник Генерального прокурора – Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив колективу прокуратури Тернопільської області нового керівника (ФОТО)

Сьогодні, 3 січня  2020 року, заступник Генерального прокурора –  Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив колективу прокуратури Тернопільської  області  нового керівника – Бойка Петра Григоровича.

 «Прокуратура має працювати ефективно, не заради показників, а заради громадян. Ідея, яка нами рухає – відновити довіру громадян до прокуратури. А прокурори, які уособлюють цю недовіру, вони повинні піти з прокуратури. Довіра людей – ось головний критерій ефективності роботи", - поділився своїм баченням оновленої прокуратури Віктор Чумак, представляючи очільника  відомства.

У свою чергу Петро Бойко подякував за квотум довіри, наданий йому цим призначенням  та запевнив, що усі свої зусилля скерує на забезпечення правопорядку та законності в області  та разом із колективом, на підтримку якого сподівається, докладатиме максимум зусиль задля забезпечення такої роботи прокуратури, яка матиме повагу та довіру громадян.
 Особливу увагу новопризначений прокурор звернув на відкритість до ЗМІ, пообіцявши часті зустрічі із журналістами для висвітлення роботи прокуратури.


Довідково:  Петро Бойко народився 23 липня 1985 року у м. Чернігів.

В органах прокуратури - з 2010 року. За цей час обіймав різні, в тому числі керівні посади в органах прокуратури Севастополя, Військової прокуратури Західного регіону .
До призначення на посаду прокурора  Тернопільської  області працював військовим прокурором  Чернівецького гарнізону Західного регіону України.
 
Прес-служба прокуратури Тернопільської області 
       


кількість переглядів: 2604