Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2019

Посадовця РДА викрито на отриманні частини неправомірної вигоди - 1500 доларів США

За процесуального керівництва Тернопільської місцевої прокуратури, спільно  з  оперативними працівниками обласного управління стратегічних розслідувань Нацполіції, ДВБ Нацполіції та СБУ задокументовано отримання  керівником одного з відділів районної державної адміністрації неправомірної вигоди.

Встановлено, що посадовець однієї з РДА вимагав  від громадянина  4200 доларів США за вирішення питання, що належить до його компетенції, а саме -   затвердження будівельних паспортів забудови земельної ділянки та декларації про початок виконання будівельних робіт.
 Сьогодні,  2 грудня 2019 року, правоохоронці задокументували  факт передачі та отримання частини неправомірної вигоди у  сумі  1500 доларів США.
Наразі тривають першочергові слідчі дії за ст. 368 КК України.  Вирішується питання про затримання особи   в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області


кількість переглядів: 2648