Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2019

Засуджено хулігана, що побив поліцейського в Бучачі

    Бучацьким відділом Теребовлянської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво та підтримане державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо місцевого мешканця, який побив правоохоронця під час виконання ним службових обов’язків.

    Розслідуванням встановлено, що увечері, 5 травня 2019 року, мешканці м.Бучач викликали поліцію до юнака, який нецензурно висловлювався та порушував громадський спокій. Мешканець Бучача затіяв бійку з поліцейським, вчинивши злочини, передбачені ч.2 ст. 342 КК України та ч. 2 ст. 345 КК України, -  опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків, а також умисне заподіяння оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Бучацького відділення поліції Теребовлянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків.
Вироком Монастириського районного суду винну  особу  засуджено до 2,6 років позбавлення волі, з іспитовим строком тривалістю 2 роки.
Прес-служба прокуратури Тернопільської області

кількість переглядів: 1331